Επιμέλεια ιστοσελίδας

Γιάννης Σκούρτης

Τα νέα του χωριού μας

Ημ/νία Τίτλος
18/6/2024

Ευχαριστούμε θερμότατα τις 61 γυναίκες του χωριού μας για το συγκινητικό τους ενδιαφέρον για τη διοργάνωση των αποκαλυπτηρίων του νέου Μνημείου των Πεσόντων του χωριού μας !

Οι προετοιμασίες για την μεγάλη ημέρα των αποκαλυπτηρίων του νέου Μνημείου των Πεσόντων Ηρώων του χωριού μας βρίσκονται στην κορύφωσή τους.

Σύσσωμο το χωριό μας, ενεργεί προκειμένου να λαμπρυνθεί η ημέρα εκείνη με κάθε τρόπο. Στην πρωτοπορία αυτής της προσπάθειας, για μια ακόμα φορά οι γυναίκες του χωριού μας !

Η Κοινότητα Ψαρίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος των Απανταχού Ψαριωτών Κορινθίας, η Επιτροπή Ανασύστασης του νέου Μνημείου των Πεσόντων και το χωριό μας συνολικότερα,

ευχαριστούν θερμότατα

τις μονίμως διαθέσιμες σε κάθε καλό σκοπό  61 κυρίες εθελόντριες του χωριού μας, οι οποίες ανέλαβαν με ιδίους πόρους τη διοργάνωση της εκδήλωσης και την παράθεση της δεξίωσης μετά την ολοκλήρωση της τελετής των αποκαλυπτηρίων του Μνημείου. Ευχαριστούν παράλληλα και τις οικογένειές τους για την πλήρη αντίληψη της Ιερότητας του σκοπού και την αμέριστη στήριξη.

Δείτε εδώ αναρτημένη τη λίστα με τα ονόματα των γυναικών
του χωριού μας που συμμετέχουν

Η δημιουργία του νέου Μνημείου των Πεσόντων του χωριού μας, ένα όνειρο δεκαετιών είναι πλέον μια πραγματικότητα και γι αυτό φρόντισαν πάρα πολύ άνθρωποι με τη μικρή ή τη μεγάλη προσφορά τους. Τα ονόματα όλων των συγχωριανών και των φίλων του χωριού μας που συμμετείχαν με κάθε τρόπο στην πραγμάτωση του Ιερού μας στόχου θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του χωριού μας αμέσως μετά την ολοκλήρωση των αποκαλυπτηρίων και θα παραμείνουν αναρτημένα εκεί εσαεί.  

Επιστροφή