Επιμέλεια ιστοσελίδας

Γιάννης Σκούρτης

Τα νέα του χωριού μας

Ημ/νία Τίτλος
20/3/2024

Ο Ιστότοπος του Νηπιαγωγείου Ψαρίου πλέει από σήμερα στη θάλασσα του διαδικτύου !

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως ο διαδικτυακός ιστότοπος του 
σχολείου μας ξεκίνησε τη λειτουργία του!

Επισκεφθείτε μας εδώ: https://blogs.sch.gr/nip-psariou/


Σας ευχαριστούμε!

Οι μαθητές                  Οι εκπαιδευτικοί

 

 

Μ’ αυτό το μικρό κείμενο, το Νηπιαγωγείο του χωριού μας, ανακοίνωσε πως απέκτησε σελίδα στο διαδίκτυο ! Σαν βαρκούλα καλοτάξιδη ξεκίνησε η ιστοσελίδα του Νηπιαγωγείου Ψαρίου, το αρμένισμά της στην παγκόσμια θάλασσα του διαδικτύου ! Χρώματα, εικόνες και πολύ χαμόγελο συνοδεύουν ένα υπέροχο περιεχόμενο με σπουδαίες πληροφορίες και γνώσεις !

Είμαστε πολύ περήφανοι όλοι για αυτήν την καταπληκτική προσπάθεια του μονάκριβού μας σχολείου που αξίζει να υποστηριχτεί με κάθε μέσο από όλους μας !

Εμπνευστής και στυλοβάτης και αυτής της προσπάθειας (ποιος άλλος), η άξια συγχωριανή μας Προϊσταμένη κ. Κατερίνα Κ. Κυριακοπούλου που μαζί με το προσωπικό του Νηπιαγωγείου, κατάφερε να εμπνεύσει τους μικρούς μαθητές σε κάτι τόσο μεγάλο ! Το να δημιουργήσει κάποιος μια ιστοσελίδα με το συγκεκριμένο περιεχόμενο - πιστέψτε μας – δεν είναι από τα πιο εύκολα πράγματα ! Η επιμονή όμως όλων έφερε αυτό το καταπληκτικό αποτέλεσμα !

Η συλλογικότητα που έφερε αυτό το αποτέλεσμα, μόνο επαίνους μπορεί να εισπράξει ! Ας στηρίξουμε όλοι με θέρμη αυτή την προσπάθεια κι ας βάλουμε πρώτο – πρώτο στα «Αγαπημένα» μας το site του Νηπιαγωγείου Ψαρίου !!

Μπράβο σε μαθητές και εκπαιδευτικούς ! Το αξίζουν !!

Επιστροφή