Επιμέλεια ιστοσελίδας

Γιάννης Σκούρτης

Τα νέα του χωριού μας

Ημ/νία Τίτλος
4/3/2024

Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία ο αποκριάτικος χορός και η αιμοδοσία που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος του χωριού μας

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το περασμένο Σάββατο 2/3/2024 ο αποκριάτικος χορός του Πολιτιστικού Συλλόγου των Απανταχού Ψαριωτών Κορινθίας, στην ταβέρνα «Μπουράζος» του χωριού μας.

Η οργάνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου αλλά και η οικογένεια Φωτόπουλου ιδιοκτήτες της ταβέρνας φρόντισαν να είναι όλα στην εντέλεια, κι έτσι το κέφι και ο χορός περίσσεψαν.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης ο Σύλλογος τίμησε ενδεικτικά δύο παιδιά του χωριού μας τον Τάσο Χρ. Κυριακόπουλο και τον Χρήστο Ι. Σπηλιόπουλο, για την εισαγωγή τους σε ανώτερες & ανώτατες σχολές.  

Ο Πολιτιστικός σύλλογος ευχαριστεί ιδιαίτερα, όλους τους συγχωριανούς και φίλους που τίμησαν με την παρουσία τους και το κέφι τους την ωραία βραδιά.
Ευχαριστεί επίσης ιδιαίτερα, τον συγχωριανό μας Γιάννη Μιλτ. Παπαδημητρίου για την προσφορά πολλών καλών δώρων για την εκδήλωση. Ο Γιάννης στέκεται πάντα με ενδιαφέρον κοντά στον Πολιτιστικό Σύλλογο και δείχνει με κάθε πρόσφορο τρόπο την αγάπη του για το χωριό μας. Μακάρι κι άλλοι συγχωριανοί μας να τον μιμηθούν !

Παράλληλα, σήμερα Δευτέρα 4/3/2024 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη συμμετοχή συγχωριανών μας η προγραματισμένη αιμοδοσία του Πολιτιστικού Συλλόγου.

Ο Πολιτιστικός μας Σύλλογος με τις εκδηλώσεις και τις δράσεις του, δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για τη συμμετοχή όλων μας στην ευημερία του χωριού μας.
Μπράβο για όλες τις ενέργειές του !

 

 

Επιστροφή