Επιμέλεια ιστοσελίδας

Γιάννης Σκούρτης

Τα νέα του χωριού μας

Ημ/νία Τίτλος
5/2/2024

Τηλεόραση- Άλλος ένας χώρος που έχει «κερδίσει» εδώ και πολλά χρόνια με το σπαθί του ο συγχωριανός μας Βασίλης Γ. Πανόπουλος - Από το "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ"

Όλοι γνωρίζουμε ότι ο συγχωριανός μας Βασίλης Γ. Πανόπουλος, είναι μια σπουδαία, πολυσχιδής  προσωπικότητα. Με γνώσεις, εμπειρία και άποψη κατέκτησε και κατακτά, όποιον χώρο κι αν κινείται.   

Πολλοί γνωρίζουμε την ενασχόληση του Βασίλη και με τον χώρο της τηλεόρασης, πάντα με την ιδιότητα του εκπαιδευτικού. Αυτήν του την ενασχόληση την κρατούσε όμως για πολλά χρόνια μακριά από τη δημοσιότητα κι όσες φορές του είχαμε πει να γράψουμε δυό λόγια στην ιστοσελίδα του χωριού μας, πάντα είχε αρνηθεί ευγενικά.

Τώρα όμως που η κατάκτηση εκ μέρους του και αυτής της κορυφής στο χώρο των τηλεπαιχνιδιών και της τηλεόρασης, μέσα πάντα από το τη γνώση του ειδικού εκπαιδευτικού, τράβηξε πανελλαδικά τη δημοσιότητα, νομίζουμε ότι μας επιτρέπει την επισήμανση.

Το «ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ» σε ρεπορτάζ αναφέρει τον Βασίλη ως ένα εκ των σπουδαιοτέρων «σταρ των τηλεπαιχνιδιών» και με υπότιτλο «Βασίλης Πανόπουλος - Ο Δάσκαλος του «Ρουκ Ζουκ» αποκαλύπτεται» καταχωρεί πολλά στοιχεία της ενασχόλησής του αλλά και συνέντευξη μαζί του.

Η μεγαλύτερη βέβαια αναγνώριση για το Βασίλη θα λέγαμε πως είναι καταχωρημένη στα σχόλια της καταχώρησης και προέρχεται από έναν παλιό του μαθητή :  

Ιωαννης Τσιγκρος

04.02.2024, 16:22

Βασίλης Πανοπουλος. Ένας από τους καλύτερους δασκάλους - εκπαιδευτικούς που πέρασαν από το Ραλλειο Δημοτικό του Πειραιά! Με αγάπη και σεβασμό για ΟΛΟΥΣ τους μαθητές του. Αυτός ήταν!!!

Επιστροφή