Επιμέλεια ιστοσελίδας

Γιάννης Σκούρτης

Τα νέα του χωριού μας

Ημ/νία Τίτλος
29/8/2022

Μια συγκινητική φωτογραφία της δεκαετίας του 1960 των τότε παιδιών του χωριού μας

Μια συγκινητική φωτογραφία των μέσων περίπου της δεκαετίας του 1960 κοινοποιήθηκε στην ιστοσελίδα του χωριού μας από τον συγχωριανό μας αξιωματικό του Πολεμικού μας Ναυτικού (ε.α.) Δημήτρη Μ. Παπαδημητρίου.
Την πρωτότυπη φωτογραφία έχει στην κατοχή της η συγχωριανή μας κ. Ιωάννα Νικ. Τζελέπη (Ξένου).

Στην φωτογραφία (πάνω από αριστερά) απεικονίζονται: Η Γιώτα Δημ. Λαυκιώτη (Μητσιολαυκιώτη) η Κική Μιλτ. Παπαδημητρίου και η Κατίνα Ιωάννη Δούρου (Ντουρόγιαννη).
Κάτω (από αριστερά) : Δημήτρης Νικ. Τζελέπης, Ιωάννα Νικ. Τζελέπη, Τασία Γεωργίου Λέγγα (νυν σύζυγος Φώτη Ι. Δούρου) Δημήτρης & Γιώτα Μιλτ. Παπαδημητρίου.
Μπροστά είναι ο Γιάννης Μιλτ. Παπαδημητρίου.

Είναι χαρακτηριστικό το πηγαίο όμορφο χαμόγελο στα πρόσωπα όλων των παιδιών εκείνης της εποχής. Στα παιδιά τότε έλειπαν ίσως πολύ βασικά πράγματα λόγω των δυσκολιών της εποχής. Ήταν όμως σίγουρα πολύ πιο ευτυχισμένα από τα σημερινά παιδιά που δεν τους λείπει τίποτα  … Ας αναρωτηθούμε όλοι μας γιατί …  

Ελπίζουμε κι άλλοι συγχωριανοί να θελήσουν να αποστείλουν ανάλογες παλαιότερες ή και νεότερες  φωτογραφίες προκειμένου μέσω της ανάρτησής τους στη στήλη ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ της ιστοσελίδας μας, να αποτελούν για πάντα στο μέλλον ένα ενιαίο ιστορικό φωτογραφικό άλμπουμ που θα προσδιορίζει τη ζωή του χωριού μας τα παλαιότερα χρόνια.

  • Ευχαριστούμε πολύ για την κοινοποίηση !

 

Επιστροφή