Επιμέλεια ιστοσελίδας

Γιάννης Σκούρτης

Τα νέα του χωριού μας

Ημ/νία Τίτλος
24/1/2022

«Αγροτών Ανάγνωσμα» - Ένα πολύ ενδιαφέρον ιστολόγιο για τον αγρότη παραγωγό

Ένα άρθρο – πρόταση που στάλθηκε στην ιστοσελίδα μας, σχετικά με τον τρόπο δημιουργίας ενός σχεδόν αγνώστου στην Ελλάδα προϊόντος, του  “ICE WINE – κρασί του πάγου” στάθηκε η αφορμή να έρθουμε σε επαφή με μια εξειδικευμένη πηγή πληροφοριών σχετικά με τον αγροτικό τομέα.

Στην εποχή του γρήγορου internet, ζητούμενο είναι το «σερφάρισμα» να είναι αποδοτικό και να υποστηρίζει ή και να βοηθάει τις γνώσεις μας.
Τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης - σε ένα μεγάλο μέρος δυστυχώς-  μας οδηγούν σε μια ανούσια σπατάλη χρόνου. Αντίθετα κάποιες προσεγμένες σελίδες στο διαδίκτυο μπορούν να μας βοηθήσουν ουσιαστικά στην καλυτέρευση της ποιότητας της ζωής μας.

Ένα τέτοιο ιστολόγιο θέλουμε να προτείνουμε σήμερα σε όσους συγχωριανούς μας δεν το έχουν ακόμα ανακαλύψει.

 «Αγροτών Ανάγνωσμα» η ονομασία του και αυτοπροσδιορίζεται ως «Ιστολόγιο γεωπονικής και ενημερωτικής αρθρογραφίας για τον αγρότη – παραγωγό».
Η ηλεκτρονική του διεύθυνση είναι https://giorgoskatsadonis.blogspot.com/

Δημιουργός του ο Γεωπόνος Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος κ. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΤΣΑΝΤΩΝΗΣ.

Η διάθεση λίγου μόνο χρόνου νομίζουμε ότι μπορεί να αποζημιώσει κάθε (νέο ιδιαίτερα) αγρότη, που το ενδιαφέρον του εστιάζεται πέρα από ότι γνωρίζει και εφαρμόζει εμπειρικά μέχρι σήμερα στην καθημερινότητά του.

Τη σελίδα μπορείτε να βρείτε και στο facebook : https://www.facebook.com/giorgoskatsadonis/
https://www.facebook.com/groups/437084823421325/    (ομάδα)

Δείτε παρακάτω κάποιες προτάσεις ανάγνωσης, πατώντας πάνω στις εικόνες που ακολουθούν. Είμαστε βέβαιοι ότι στο ιστολόγιο αυτό μπορείτε να βρείτε ακόμα πιο ενδιαφέρουσες από τις προτεινόμενες …


 

Επιστροφή