Επιμέλεια ιστοσελίδας

Γιάννης Σκούρτης

Τα νέα του χωριού μας

Ημ/νία Τίτλος
16/2/2020

Το "ΣΕΡΓΙΑΝΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ" στο Ψάρι - Φωτογραφίες από τα τηλεοπτικά γυρίσματα

Επισκέφτηκε σήμερα το χωριό μας, μετά από ενέργειες του Πολιτιστικού Συλλόγου των Απανταχού Ψαριωτών Κορινθίας, το τηλεοπτικό συνεργείο της εκπομπής «ΣΕΡΓΙΑΝΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ» με παρουσιάστρια τη δημοσιογράφο κ.Μαίρη Νικολοπούλου.

Σχεδόν όλη τη μέρα το τηλεοπτικό συνεργείο της εκπομπής κατέγραφε πλάνα του χωριού μας, στοιχεία ιστορίας, πολιτισμού, αγροτικής δραστηριότητας και κάθε τι άλλο απαραίτητο που συνιστά το γίγνεσθαι του τόπου μας.

Αρκετοί συγχωριανοί μας παρευρέθηκαν στο Πολιτιστικό μας κέντρο, όπου οι κυρίες του χωριού μας είχαν φροντίσει να δημιουργήσουν με επιμέλεια, γλυκά, φαγητά και ποτά τα οποία και παρουσίασαν.

Την παράσταση έκλεψε και πάλι ο μικρός (μόνο στην ηλικία) Κων/νος Παν. Τσαμαδός με το κλαρίνο του, τη μελωδική δημοτική του φωνή και το πηγαίο ταλέντο του !

Και ως συνήθως – όταν πρόκειται για το χωριό μας- όλα ολοκληρώθηκαν με «χορούς κυκλωτικούς» !

Ευχαριστούμε θερμά την δημοσιογράφο κ. Μαίρη Νικολοπούλου και τον οπερατέρ κ. Νίκο για την παρουσία τους στο Ψάρι, την υπομονή τους και την πάντα καλή τους διάθεση και ελπίζουμε να τους ξαναδούμε και πάλι στο χωριό μας !

Το πλήρες υλικό που καταγράφηκε θα παρουσιαστεί από τα τηλεοπτικά κανάλια SURER & AXION TV και σε λίγες ημέρες θα «ανέβει» και στο youtube απ’ όπου και θα μεταφερθεί  στην ιστοσελίδα του χωριού μας.

Επιστροφή