Επιμέλεια ιστοσελίδας

Γιάννης Σκούρτης

Τα νέα του χωριού μας

Ημ/νία Τίτλος
25/1/2020

Επιτυχημένη η αναβίωση των ιστορικών χοροεσπερίδων των Ψαραίων της Αθήνας

Με ικανοποιητική συμμετοχή και μεγάλο κέφι, πραγματοποίησε την πρώτη της «επιστροφή»,  η χοροεσπερίδα της Αδελφότητας Ψαριωτών.

Μετά από περίπου τριάντα (30) χρόνια πραγματοποιήθηκε και πάλι χοροεσπερίδα από τους «εν Αθήναις» Ψαραίους. Από μόνο του είναι ένα σημαντικό γεγονός για τον τόπο μας να ξαναβρεθούμε όπως παλιά, να ξαναδούμε αγαπημένα πρόσωπα, να ξαναφέρουμε στο νου μας οι μεγαλύτεροι τις παλιές χοροεσπερίδες, να θυμηθούμε γεγονότα και πρόσωπα που έφυγαν, αλλά και να βάλουμε στόχους για το μέλλον του χωριού μας, όσο αυτό εξαρτάται από τη δική μας συμμετοχή.

Το σπουδαιότερο όμως σ’ αυτή την συγκέντρωση, ήταν η συμμετοχή και νέων παιδιών που αγαπούν το Ψάρι και στα μάτια τους βλέπουμε τη θέληση, το χωριό μας και ο σύλλογος να έχουν και στο μέλλον προοπτική και ελπίδα !

Η ταβέρνα «ΣΕΙΡΗΝΕΣ» στην ιστορική Πλάκα, που φιλοξένησε την εκδήλωση των Ψαραίων της Αθήνας βοήθησε τους (εύκολα έτσι κι αλλιώς ερχόμενους στο κέφι) Ψαραίους να ξεσηκωθούν γρήγορα για χορό και να το γλεντήσουν με την ψυχή τους !

Μπράβο στην Αδελφότητα (και ιδιαιτέρως στον Πρόεδρο της Παν.Σπυρίδων και τη σύζυγό του) για τη διοργάνωση και την επιτυχία της εκδήλωσης, μακάρι κάθε χρόνο στο μέλλον να πραγματοποιείται η χοροεσπερίδα της Αδελφότητας με μεγαλύτερη συμμετοχή και στη διασκέδαση αλλά και στη διοργάνωση.

Και του χρόνου με υγεία για όλους τους Ψαραίους και τους φίλους του χωριού μας !

 

Γ.Σ. – www.psarikorinthias.gr

 

Επιστροφή