Επιμέλεια ιστοσελίδας

Γιάννης Σκούρτης

Τα νέα του χωριού μας

Ημ/νία Τίτλος
8/1/2020

Την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020 η χοροεσπερίδα της Αδελφότητας Ψαριωτών

Υπενθυμίζουμε ειδικά στους «εν Αθήναις» συγχωριανούς μας, την προγραμματισμένη για την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020 χοροεσπερίδα της Αδελφότητας Ψαριωτών Κορινθίας.

Η χοροεσπερίδα θα πραγματοποιηθεί στην κοσμική ταβέρνα «ΣΕΙΡΗΝΕΣ», οδός Διονυσίου Αρεοπαγίτου 5 στην Πλάκα, δίπλα στο σταθμό του Μετρό ‘’Ακρόπολη’’ και έναντι των Στηλών του  Ολυμπίου Διός στους πρόποδες της Ακρόπολης.

Η αξιέπαινη ενέργεια της Αδελφότητας να αναβιώσει τις επιτυχημένες στο παρελθόν χοροεσπερίδες της, αποσκοπεί στην διατήρηση των απαραίτητων κοινωνικών σχέσεων μεταξύ των συγχωριανών της Αθήνας, τη γνωριμία των νέων γενεών Ψαραίων μεταξύ τους αλλά και την κοινή διασκέδαση !

Στο τηλέφωνο 6937237672 της Αδελφότητας,  οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν κράτηση των καρτών εισόδου που επιθυμούν ( κόστος 20,00 € κατ’ άτομο) και να πάρουν κάθε επιπρόσθετη διευκρίνιση.

Το Δ.Σ. της  Αδελφότητα Ψαριωτών στην ανωτέρω τιμή έχει εξασφαλίσει πλούσιο μενού, άφθονο κρασί και ζωντανή μουσική και υπόσχεται - με τη βοήθεια όλων μας-  μια αξέχαστη βραδιά !

Με το καλό να βρεθούμε όλοι στην όμορφη αυτή βραδιά !

Επιστροφή