Επιμέλεια ιστοσελίδας

Γιάννης Σκούρτης

Τα νέα του χωριού μας

Ημ/νία Τίτλος
21/12/2016

Εικόνες από το χωριό μου - Δείτε το καταπληκτικό αποτέλεσμα της προσπάθειας των παιδιών

Πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 18 Δεκέμβρη 2016 η έκθεση φωτογραφίας των παιδιών του χωριού μας με τίτλο «Εικόνες από το χωριό μου».

Η δημιουργία του υλικού της έκθεσης συγκεντρώθηκε στο πλαίσιο της Καλοκαιρινής Ακαδημίας Νέων Ψαρίου, που φέτος εγκαινίασε ο πάντα δραστήριος "Πολιτιστικός Σύλλογος των Απανταχού Ψαριωτών Κορινθίας" αρχίζοντας με το "Εργαστήρι Φωτογραφίας για παιδιά" που φρόντισε να ανεβάσει σε υψηλά επίπεδα με την εμπειρία της η συγχωριανή μας επαγγελματίας φωτογράφος Ράνια Λυκαργύρη.

Το αποτέλεσμα κατέπληξε τους πάντες και ελπίζουμε να καταπλήξει και όποιον με προσοχή και αγάπη δει παρακάτω, μέσα από το διαδίκτυο την όμορφη προσπάθεια των παιδιών και της "δασκάλας τους" !

Μπράβο σε όλους τους συντελεστές αυτής της προσπάθειας, τον εμπνευστή, τον πολιτιστικό σύλλογο, τη Ράνια και πάνω από όλους τα παιδιά μας  που με τόση χαρά και ελπίδα συμμετείχαν ! 

Ελπίζουμε η  "Καλοκαιρινή Ακαδημία Νέων Ψαρίου" να συνεχιστεί και τό ερχόμενο καλοκαίρι και να μας προσφέρει και πάλι όμορφα αποτελέσματα.

Δείτε παρακάτω το εντυπωσιακό αποτέλεσμα του εργαστηρίου φωτογραφίας χωρισμένο σε ενότητες από την ιστοσελίδα μας :

Απόψεις του χωριού μας

Εκκλησίες

Δραστηριότητες

Φύση

Προϊόντα & ομορφιά

Στυμφαλία

 

Επιστροφή