Επιμέλεια ιστοσελίδας

Γιάννης Σκούρτης

Τα νέα του χωριού μας

Ημ/νία Τίτλος
1/7/2011

ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ ΨΑΡΙΩΤΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ- Μιά νέα ελπίδα γεννήθηκε σήμερα για το χωριό μας !

Διενεργήθηκαν  όπως ήταν προγραμματισμένο, σήμερα 30/6/2011 η Γενική Συνέλευση της "ΑΔΕΛΦΟΤΑΤΑΣ ΨΑΡΙΩΤΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ" και οι αρχαιρεσίες για την εκλογή του πρώτου μετά την αναβίωσή της αδελφότητας, διοικητικού συμβουλίου.
Ήταν πραγματικά ιστορικές οι στιγμές που βίωσαν όλοι οι παρόντες σ' αυτή την συγκέντρωση, η οποία σφράγισε και επίσημα πλέον την αναβίωση της Αδελφότητας και τη δημιουργία μιας καινούργιας  ελπίδας για το χωριό μας.

Όλες οι γενιές Ψαραίων εκπροσωπήθηκαν στη διαδικασία - ήταν  πραγματικά μεγάλη χαρά για όλους να βλέπει κανείς νέα παιδιά δεύτερης και τρίτης γενιάς των εν Αθήναις Ψαραίων να συμμετέχουν ενεργά στη συνέλευση και να δίνουν άλλο χρώμα με το χαμόγελό τους στη συνέλευση αλλά και στην όλη διαδικασία.
Την παράσταση όμως έκλεψε με την παρουσία του ,τις διδαχές του και την ενεργητικότητά του ο συγχωριανός μας χημικός-φροντιστής κ. ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ - ο συνταξιούχος εν ενεργεία, όπως  αυτοχαρακτηρίστηκε- 95 ετών ο οποίος ως δάσκαλος έδωσε ένα μάθημα αξιών σε όλους μας.
Η παρουσία εκπροσώπων του ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΨΑΡΙΩΤΩΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ (ΒΑΣΙΛΗΣ Κ.ΓΑΛΑΝΗΣ & ΑΝΤΩΝΗΣ Γ. ΛΕΓΓΑΣ) χαροποίησε όλους τους παρευρισκόμενους, η δε ομιλία του προέδρου του συλλόγου απέδειξε την όρεξη για συνεργασία με την αδελφότητα για την επίτευξη των κοινών στόχων.
Πολλά μέλη της Αδελφότητας στη συνέχεια πήραν τον λόγο εκφράζοντας το ιδιαίτερο ενδιαφέρον τους για την επιτυχία του καινούργιου εγχειρήματος και αρθρώνοντας απόψεις για τους στόχους που πρέπει να επιδιώξει το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.
Παλαιά μέλη της Αδελφότητας - με ιδιαίτερη προσφορά στον παλαιό σύλλογο-παρέστησαν και εξέφρασαν την διάθεσή τους για προσφορά  και συμμετοχή.
Μετά το πέρας της γενικής συνέλευσης, η οποία σημειωτέον παρατάθηκε κατά μία ώρα σχεδόν λόγω των πολλών ομιλητών διεξήχθη η εκλογική διαδικασία, της οποίας τα αποτελέσματα είναι τα εξής :

     ΨΗΦΙΣΑΝ : 49

 ΕΛΑΒΑΝ:

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ             29 ΨΗΦΟΙ
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΤΗΛΕΜΑΧΟΥ             27 ΨΗΦΟΙ
ΔΟΥΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ                           26 ΨΗΦΟΙ
ΤΣΙΑΚΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ του ΦΩΤΙΟΥ                              22 ΨΗΦΟΙ
ΔΟΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΦΩΤΙΟΥ                               21 ΨΗΦΟΙ
     ..............
ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ του ΠΑΥΛΟΥ                        20 ΨΗΦΟΙ
ΧΡΟΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ                          19 ΨΗΦΟΙ
ΧΟΥΣΕΛΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ                  16 ΨΗΦΟΙ
ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ           14 ΨΗΦΟΙ
ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΕΥΘΥΜΙΟΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ           14 ΨΗΦΟΙ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΕΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ              23 ΨΗΦΟΙ
ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ του ΙΩΑΝΝΗ                          22 ΨΗΦΟΙ
ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ               22 ΨΗΦΟΙ
     ...............
ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ       21 ΨΗΦΟΙ
ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ                21 ΨΗΦΟΙ
ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ      19 ΨΗΦΟΙ

Συγχαρητήρια στην προσωρινή διοίκηση της Αδελφότητας για την άψογη διαδικασία, τις ετοιμασίες, τα κεράσματα και προπαντός για το ενδιαφέρον για το όλο επιχείρημα, συγχαρητήρια τόσο στους  εκλεγέντες, όσο και στους συμμετέχοντες υποψηφίους – άλλωστε όταν ο σκοπός των εκλογών είναι το χωριουδάκι μας, δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι- συγχαρητήρια τέλος σε όσους συμμετείχαν στο κάλεσμα της προσωρινής διοίκησης και με την παρουσία τους εκόμισαν ελπίδες...

Νομίζουμε ότι μια νέα μεγάλη ελπίδα γεννήθηκε σήμερα...
Επιτρέψτε μας να πούμε πως όταν τον Ιούλιο του 2009 ανέβηκε στο διαδύκτιο αυτή η ιστοσελίδα ελπίζαμε σ' αυτήν την ημέρα της αφύπνισης των δυνάμεων του χωριού μας...
Δικαιωμένοι όμως όλοι μας θα αισθανθούμε, όταν το νέο διοικητικό  συμβούλιο που θα προκύψει θα καθορίσει  ευκρινώς τους στόχους της Αδελφότητας και θα ξεκινήσει την προσπάθεια για την επίτευξή τους.

Σε κάθε περίπτωση πάντως, ο κύβος ερρίφθη...

Επιστροφή