Επιμέλεια ιστοσελίδας

Γιάννης Σκούρτης

Τα νέα του χωριού μας

Ημ/νία Τίτλος
26/9/2022

Η εκπομπή «ΕΜΕΙΣ» του ΟΡΕΝ με παρουσιάστρια την Ίνα Ταράντου, έρχεται στο χωριό μας για να παρουσιάσει τον παραδοσιακό αμπελότρυγο

Οι συντελεστές  της εκπομπής «ΕΜΕΙΣ» του καναλιού OPEN, με παρουσιάστρια τη γνωστή δημοσιογράφο  Ίνα Ταράντου, προτίθενται να επισκεφτούν άμεσα το Ψάρι για να παρουσιάσουν σε όλη την Ελλάδα τη διαδικασία του τρύγου στο χωριό μας.

Για το λόγο αυτό επικοινώνησαν με την ιστοσελίδα του χωριού μας προκειμένου να πάρουν τις απαραίτητες πληροφορίες.

Είναι προγραμματισμένο συνεργείο της εκπομπής να βρίσκεται στο χωριό μας πιθανότατα την ερχόμενη Πέμπτη 29/9/2022 για λήψεις στα αμπέλια, τα πατητήρια και τις λοιπές διαδικασίες του αμπελότρυγου.

Το συνεργείο της εκπομπής είναι  καλοδεχούμενο στο χωριό μας και είναι βέβαιο πως όλοι μας  θα διευκολύνουμε όπως μπορούμε το έργο τους όπου χρειαστεί.   


 

Η Ίνα Ταράντου, με τις βαλίτσες της γεμάτες εμπειρίες, μας προσκαλεί σε μοναδικές βόλτες στις τέσσερις γωνίες της χώρας παρουσιάζοντας τους ανθρώπους και τις ομορφιές της Ελλάδας. Καθημερινά στις 16:15 στο κανάλι ΟΡΕΝ, ανοίγει ένα παράθυρο σε όλη την Ελλάδα και στους ξεχωριστούς ανθρώπους της. Τα απογεύματά μας έτσι γεμίζουν με χρώματα, εντυπωσιακές εικόνες και συναρπαστικές ιστορίες.

Η δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής (Λίλα Σταμπούλογλου, Γιώργος Οικονομάκης, Κωνσταντίνα Δημοπούλου) «οργώνει» την ελληνική γη παρουσιάζοντας το σύγχρονο πρόσωπο της χώρας, τις πρωτοποριακές ιδέες και τους ανθρώπους πίσω από αυτές. Τους καινοτόμους και τους οραματιστές, τους ανθρώπους της διπλανής πόρτας, τις παραδόσεις, τους αστικούς μύθους. Γιατί η ιστορία μιας χώρας, είναι οι ιστορίες των ανθρώπων που την κατοικούν!
Αρχισυνταξία ο Γιώργος Πράτανος και σκηνοθεσία ο Άρης Λυχναράς.

 

           

 

 

Επιστροφή