Επιμέλεια ιστοσελίδας

Γιάννης Σκούρτης

Τα νέα του χωριού μας

Ημ/νία Τίτλος
18/6/2022

Μουσική βραδιά στο Ψάρι την Παρασκευή 1 Ιουλίου 2022 - Διοργάνωση από τον Πολιτιστικό Σύλλογο του χωριού μας

Με την ευκαιρία της λήξης (ελπίζουμε μόνιμα) των υγειονομικών μέτρων κατά της διασποράς του Covid-19, ο Πολιτιστικός Σύλλογος διοργανώνει και πάλι μετά από μία τριετία μια πολλά υποσχόμενη μουσική βραδιά στο χωριό μας, την  Παρασκευή 1η Ιουλίου 2022 !

Τρανταχτά ονόματα της παραδοσιακής μας μουσικής, συνοδευόμενα από μεγάλη ορχήστρα, θα εμφανιστούν το βράδυ αυτό και θα απογειώσουν το κέφι και τη διασκέδαση :

Πρώτος και καλύτερος ο δικός μας ΚΩΝ/ΝΟΣ ΤΣΑΜΑΔΟΣ! Ο αγαπημένος Κωστάκης όλων μας στην πρώτη του επίσημη εμφάνιση στο χωριό του (μας) μετά τη μεγάλη του επιτυχία στο show  του ΑΝΤ1 «ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ» ! Ο Κων/νος έχει ξεκινήσει ήδη τις εμφανίσεις του στις πίστες ανά την Ελλάδα. Επειδή όμως όλοι ξεκινούν από τον μικρό τους τόπο για να κατακτήσουν με τις δυνατότητές τους τον κόσμο, σίγουρα ο Κωστάκης λογαριάζει την εμφάνιση του αυτή σαν το επίσημο ξεκίνημά του !

Μαζί του ο μεγάλος βιρτουόζος του κλαρίνου – από τα μεγαλύτερα ονόματα στη χώρα μας – ΑΡΗΣ ΜΟΥΓΚΟΠΕΤΡΟΣ ! Τον Άρη –αν και είναι γέννημα θρέμμα Καλαβρυτινός- θα μπορούσαμε να πούμε – για τους γνωστούς σε όλους λόγους- πως πλέον τον λογαριάζουμε συγχωριανό μας …

Μαζί τους, η παλιά σειρά του Δημοτικού μας τραγουδιού, με πολλές εμφανίσεις παλαιότερα στο χωριό μας ΤΑΚΗΣ ΜΠΑΛΑΣΗΣ, καθώς επίσης και ο νεότερος ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΧΡΗΣΤΟΣ.

Να είμαστε εκεί, σ’ αυτό το γλέντι του Πολιτιστικού Συλλόγου, για να πούμε στον Κων/νο το επίσημο καλό ξεκίνημα στη σταδιοδρομία του στο Δημοτικό μας τραγούδι, να διασκεδάσουμε μετά από τρία δύσκολα χρόνια και παράλληλα να βοηθήσουμε τον Πολιτιστικό μας σύλλογο στο έργο του !

Επιστροφή