Επιμέλεια ιστοσελίδας

Γιάννης Σκούρτης

Τα νέα του χωριού μας

Ημ/νία Τίτλος
7/5/2022

Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη – Ο Κωνσταντίνος Τσαμαδός μεγάλος νικητής του «ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ» !

Σήμερα όλοι πανηγυρίζουμε για την μεγάλη επιτυχία του Κωνσταντίνου Τσαμαδού ! Γιατί σήμερα η δημοτική μας παράδοση απόκτησε προοπτική και ελπίδα ! Γιατί με τις ευλογίες όλης της Ελλάδας, ο μεγάλος πλέον Κωνσταντίνος μας είναι η νέα ψυχή που με τη φωνή του θα οδηγήσει το δημοτικό μας τραγούδι με ασφάλεια στις νεότερες γενιές και στο μέλλον !

Ο Κωνσταντίνος Τσαμαδός, το παιδί από το χωριό μας το Ψάρι Κορινθίας, επικράτησε στο μεγάλο τελικό του show «ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ» του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤΕΝΝΑ μέσω της ψηφοφορίας του κοινού και απέδειξε και επίσημα πλέον ότι αποτελεί τη μεγάλη ευκαιρία για την προοπτική του δημοτικού τραγουδιού στην πατρίδα μας !

Κωνσταντίνε μου  η επιτυχία σου είναι παράλληλα η αρχή του καθήκοντος που αναλαμβάνεις να συνεχίσεις με ευλάβεια το έργο της Φιλιώς Πυργάκη, του Τάκη Καρναβά και τόσων άλλων ιερών τεράτων του δημοτικού μας τραγουδιού.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε με συνείδηση και ευθύνη να πορευτείς σ’ αυτό το σπουδαίο μονοπάτι που επέλεξες και σε επέλεξε και αφού το περπατήσεις καλά, να δρέψεις τους καρπούς της αναγνωρισιμότητας και της επιτυχίας με ταπεινότητα.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΕ !
ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ !

– ΚΑΛΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΣΤΗ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΣΟΥ ΠΟΡΕΙΑ !  

 

Γιάννης Σκούρτης – www.psarikorinthias.gr

 

                

Επιστροφή