Επιμέλεια ιστοσελίδας

Γιάννης Σκούρτης

Τα νέα του χωριού μας

Ημ/νία Τίτλος
5/3/2022

Έπαινος από το "ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ" στο Νηπιαγωγείο Ψαρίου !

Τα παιδιά και οι εκπαιδευτικοί του Νηπιαγωγείου του χωριού μας, η μόνη –δυστυχώς- σχολική κλίμακα που βρίσκεται ακόμα σε ενέργεια στο Ψάρι, έλαβε ως γνωστόν πριν τα περασμένα Χριστούγεννα, μια εξαιρετική πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση τροφίμων και τη διάθεσή τους στο «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ».
Το παράδειγμα των παιδιών, βρήκε την άμεση συμπαράσταση του Πολιτιστικού Συλλόγου του χωριού μας, αλλά και πολλών συγχωριανών μας  που έσπευσαν με προθυμία να προσφέρουν για τον σπουδαίο αυτό σκοπό.

Ήταν μια εξαιρετική στιγμή για το Νηπιαγωγείο μας, αλλά και για το χωριό μας συνολικότερα !  Έδειξε σε όλους μας περίτρανα το πόσα πράγματα μπορούμε να καταφέρουμε μονιασμένοι και σκεπτόμενοι αλτρουιστικά !

Το Νηπιαγωγείο, μας έδειξε το δρόμο και δικαίως έφτασε η στιγμή της ηθικής ανταμοιβής του από το φορέα που παρέλαβε τα αποτελέσματα των ενεργειών του !

Ο «ΕΠΑΙΝΟΣ» που έλαβε το Νηπιαγωγείο μας από το «ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ» για τη συγκινητική προσφορά του, είναι πολύ περισσότερα πράγματα, απ’ αυτό που μπορεί καθένας από εμάς να διακρίνει …  
Είναι κυρίως ένα από τα καλύτερα μαθήματα που μπορούν να διδαχτούν τα παιδιά του Νηπιαγωγείου μας αλλά και όλοι μας !
Η προσφορά και η ανιδιοτέλεια πάντα μα πάντα αμείβονται ! Αρκεί κανείς μας να μην έχει ως μοναδικό στόχο τον έπαινο προκειμένου να προσφέρει …

Τα θερμά μας συγχαρητήρια και πάλι στα παιδιά του Νηπιαγωγείου Ψαρίου! Αν όπως λέει ο θυμόσοφος λαός μας «Η καλή μέρα απ’ το πρωί φαίνεται», νομίζουμε πως με τέτοια παιδιά, μπορούμε βάσιμα να ελπίζουμε σε καλύτερα πρωϊνά στο μέλλον !

Επιστροφή