Επιμέλεια ιστοσελίδας

Γιάννης Σκούρτης

Τα νέα του χωριού μας

Ημ/νία Τίτλος
5/2/2022

"ΚΑΦΕ-ΜΠΑΡ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ" - Νέο ξεκίνημα για την οικογένεια ΔΗΜ.ΤΣΑΜΑΔΟΥ

Μια νέα προσπάθεια με ελπίδες, όνειρα, μεράκι και αποφασιστικότητα, ξεκίνησε ήδη  για την οικογένεια των συγχωριανών μας ΔΗΜΗΤΡΗ & ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ ΤΣΑΜΑΔΟΥ.

ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ – ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ «Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ» η ονομασία του και βρίσκεται στην είσοδο του γειτονικού μας Ασπροκάμπου, κοντά στην πηγή της «ΠΕΡΑ ΒΡΥΣΗΣ».

Η Χριστίνα και η οικογένειά της έχουν σαν στόχο την ποιοτική εξυπηρέτηση  των πελατών τους, είτε θα πάνε στο κατάστημά τους για καφέ, πρωϊνό ή ένα ποτό, είτε θα το επιλέξουν για το γεύμα τους ή το δείπνο τους.

Τα φαγητά που προσφέρουν είναι φτιαγμένα με τα πιο φρέσκα υλικά και με τρόπο που να αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο την τοπική κουζίνα της περιοχής μας.

Η παραδοσιακή γουρνοπούλα του χωριού μας με τη συνοδεία των αγνότερων υλικών, έχει την τιμητική της και είναι ένας σοβαρός λόγος για να επισκεφτεί κανείς το εστιατόριο.

Η ευρύχωρη και ζεστή αίθουσα προσφέρει την απαραίτητη άνεση στον επισκέπτη και η πεντακάθαρη κουζίνα συμπληρώνει με τον καλύτερο τρόπο την απόλαυση.

Ευχόμαστε όλοι  ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στο ξεκίνημα της «ΧΡΙΣΤΙΝΑΣ», ΚΑΛΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ και πάντα να συνοδεύει τους ιδιοκτήτες το μεράκι του ξεκινήματος !    


ΚΑΦΕ-ΜΠΑΡ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ "Η ΧΡΙΣΤΙΝΑ"

 

Επιστροφή