Επιμέλεια ιστοσελίδας

Γιάννης Σκούρτης

Τα νέα του χωριού μας

Ημ/νία Τίτλος
6/12/2019

Χοροεσπερίδα στην Αθήνα (Πλάκα) την Παρασκευή 24/1/2020 από την Αδελφότητα Ψαριωτών Κορινθίας

Μια ευχάριστη έκπληξη προετοίμασε για τους «εν Αθήναις» Ψαραίους – και όχι μόνο- η Αδελφότητα Ψαριωτών Κορινθίας :

  • Αποφάσισε την αναβίωση των πολύ επιτυχημένων στο παρελθόν χοροεσπερίδων της, με σκοπό και πάλι την διατήρηση των απαραίτητων κοινωνικών σχέσεων μεταξύ των συγχωριανών της Αθήνας, τη γνωριμία των νέων γενεών Ψαραίων μεταξύ τους και βέβαια τη διασκέδαση όλων !

Δίπλα στο σταθμό του Μετρό ‘’Ακρόπολη’’ και έναντι των Στηλών του  Ολυμπίου Διός στους πρόποδες της Ακρόπολης, βρίσκεται η πολύ γνωστή κοσμική ταβέρνα «ΣΕΙΡΗΝΕΣ», οδός Διονυσίου Αρεοπαγίτου 5 στη «Συνοικία των Θεών» την Πλάκα, όπου και θα πραγματοποιηθεί η χοροεσπερίδα της Αδελφότητας Ψαριωτών την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020.

Η τιμή της πρόσκλησης κατ’ άτομο ορίστηκε στα 20,00 € και περιλαμβάνει πλήρες μενού με κρασί και αναψυκτικά, ζωντανή μουσική και έναν ευχάριστο και άνετο χώρο που υπόσχεται πολύ κέφι !

Στην ιστοσελίδα της Ταβέρνας www.plakiotissa.gr μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για το χώρο.

Στο τηλέφωνο 6937237672 της Αδελφότητας,  μπορείτε να κάνετε κράτηση των καρτών εισόδου που επιθυμείτε και να πάρετε κάθε επιπρόσθετη διευκρίνιση.

Ο καθορισμός της χοροεσπερίδας είναι μια πολύ θετική ενέργεια εκ μέρους της Αδελφότητας Ψαριωτών και έρχεται σε μια χρονική στιγμή που κρίνεται απαραίτητη για τη συσπείρωση των όπου της γης Ψαραίων, για το καλό του αγαπημένου μας χωριού.

Γι’ αυτό ας προστρέξουμε όλοι στο κάλεσμα της Αδελφότητας και με την παρουσία μας να την ενδυναμώσουμε !

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑΣ

Επιστροφή